Добре дошли на страницата на Българска Християнска Адвентна Църква гр. Лондон - това е мястото, което сме приготвили с много любов специално за вас, за да ви предложим нашата протегната ръка:


  • bootstrap carousel
  • bootstrap carousel
slider by WOWSlider.com v8.6m

Каним Ви да се запознаете с нас, нашата вяра, история и дейност за българите в Лондон и Обединеното Кралство. Ние бихме искали да бъдем ваши приятели, партньори и подкрепа в трудностите на живота тук. Бихме се радвали да се срещнем лично, да общуваме и споделяме открито. Затова приветстваме вашия интерес и се надяваме да Ви бъдем максимално полезни. Предлагаме ви да се запознаете с всички дейности, които организираме безплатно за нашите сънародници от менюто "Дейности" и да се свържете с нас, ако имате желание да се възползвате от тях. На страницата "Линкове" можете да откриете интересни книги, материали и линкове с най-различно съдържание за свободното ви време. Молим, чувствайте се свободни да общувате с нас, да питате и споделяте. Специално за вас поддържаме и YouTube канал, където можете да следите всички интересни събития, програми и проповеди в църквата ни, насърчаваме ви да го разгледате! Ще ни откриете още и в Facebook и Google+.

Дарения

Скъпи приятели, за всичиките си дейности, църквата ни разчита изцяло на доброволните дарения на членове и симпатизанти. Ако желаете да спомогнете за напредъка ни, моля