• Item Preview Молитвена Група
  • Молитвена Група

  Молитвена Група

  Скъпи приятели, ние вярваме в Един Всемогъщ и любящ Бог, който с готовност помага на всеки, който Го търси от сърце. Вярваме също така в силата на молитвата, която може да раздвижи небето в наша полза! Затова сме организирали сплотена и любяща молитвена група, която е готова да ви подкрепи с молитвите си, да ви вдъхне кураж и надежда.

  Всички имаме своите трудни моменти, своите борби, изпитания, страхове и мечти. И колко е трудно когато се чувстваме сами и безпомощни в проблемите и болките си. Така ли се чувствате и вие? Нуждаете ли се от приятелско рамо? Нашата молтивена група е готова да се моли за вас и да ви подкерпя в трудните моменти. Затова ви каним да се свържете с нас чрез страницата за контакт, или чрез бутона отдолу.

 • Item Preview Домашни групи и посещения
  • Домашни групи и посещения

  Домашни групи и посещения

  Обичате ли да гостувате и общувате с наши сънародници в уютна домашна обстановка? Или предпочитате да изучавате Библията и да дискутирате въпросите, които ви интересуват в уюта на собствения си дом? Ние обичаме да се събираме заедно и да дискутираме интересни теми от Библията, науката, живота и т.н., а също така разполагаме с подготвени хора, които с радост биха ви посетили и отговорили на вашите въпроси.

  Така че, ако това предложение ви интересува, ние с радост можем да ви предложим и двете:
  • удобни адреси, където вече се събират домашни групи, в които можете да се включите,
  • хора, които да ви гостуват, за да обсъдите заедно с тях въпросите, които ви вълнуват.
  Молим да се свържете с нас, за да организираме вашето присъствие в някоя от групите ни, или някой да ви посети.

 • Item Preview Книжарница и библиотека
  • Книжарница и библиотека

  Книжарница и библиотека

  Ние сме почитатели на стойностната литература. Теми като здравето, възпитанието, морала и стремежа към самоусъвършенстване са преобладаващи в литературата, която ние издаваме и четем. Нещо повече - Адвентистите са известни по света като народът на „Книгата”. За нас Библията е постоянен извор на мърост, познание за историята и бъдещето на света, а също и настолна книга при изграждане на взаимоотношения и възпитанието на децата ни.  Ето защо ние се стремим постоянно да подновяваме заглавията и темите в нашата книжарница и библиотека.

  Как можете да се възползвате от това богатство:
  • посетете богослуженията ни – там винаги има щанд с разнообразни заглавия;
  • поръчайте си книга – ако книгата не е налична, ние ще се свържем с издателствата, с които работим и ще се постараем да ви доставим всяко желано заглавие;
  • посетете нашите щандове с книги – планираме да поддържаме такива в различни райони на и извън Лондон - обадете ни се за повече информация;
  • поканете някой от нашите книжари – те с удоволствие ще ви донесат желаните книги, или ако се затруднявате в избора си ще ви препоръчат подходящите за вас четива.

  Сърдечно ви каним да се свържете с нас, за да ви доставим желаните от вас книги или нашите книжари да ви посетят и запознаят със заглавията които предлагаме

 • Item Preview Здравни курсове и дейности
  • Здравни курсове и дейности

  Здравни курсове и дейности

  Адвентистите са известни по света с дълголетието си и здравословния си начин на живот. Църквата ни развива една от най-мощните здравни системи в християнския свят – с хиляди университети, болници и санаториуми. Профилактика, природолечение, здравословни рецепти и диети, холистична медицина, справяне със стреса, предпазване от рак и т.н. Ако тези теми ви вълнуват и имате въпроси, нашите здравни специалисти са на ваше разположение за помощ и съвет. Можете да направите много за подобряване на здравето си и за предпазване от болести само с прости методи и средства. Църквата ни разполага с подготвени кадри в различни области на медицината и профилактиката, които с удоволствие ще споделят опита си с вас. Трябва само да се свържете с нас, за да знаем от какво точно се нуждаете, и как можем най-добре да сме ви полезни.

 • Детски мероприятия Детски мероприятия
  • Детски мероприятия

  Детски мероприятия

  Децата са нашето бъдеще и най-голямото ни богатство! И понеже доброто възпитание и характера се изграждат точно в първите години от живота на човека, затова и те са нашата първа грижа. Ние полагаме особени грижи и организираме разнообразни мероприятия за деца - за да израстват те обичани, здрави и щастливи.

  Доведете вашите деца на:
  • детско библейско училище – с много песни, игри и полезни занимания децата научават ценни уроци от историите на Библията и се учат как да бъдат полезни и послушни у дома, и да бъдат пример за своите връстници;
  • Messy Church – весели игри, песни и поучителни истории за деца от всички възрасти;
  • детски празници и игри - празнуване на деня на детето - 1 Юни, весели великденски и коледни програми, излети и др.

  За нас ще бъде удоволствие, ако можем да зарадваме вас и децата ви. Ще се радваме да сме заедно на всички организирани от нас събития. Ако и вие не желаете да пропуснете някое, моля свържете се с нас.

 • Дом и семейство Дом и семейство
  • Дом и семейство

  Дом и семейство

  Домът се оказва едно от най-опасните места в съвременното общество. Статистиките за това са ужасни... В житейските трагедиите, които се разиграват всички се оказват жертви...

  Какъв е нашия дом, нашето семейство? Чувстваме ли се щастливи и в безопасност у дома си? Как да изградим щастливо семейство? Как да възпитаваме правилно децата си? Как да реагираме когато сме свидетели или жертва на насилие у дома? Това са сериозни въпроси и ние се радваме, че и тук можем да предложим своята помощ и подкрепа. Екипът ни за „дом и семейство” и този за работа с жени организират консултации и семинари за жени, родители и тийнейджъри. Ако чувствате че имате нужда от подкрепа и споделяне, моля не се колебайте да се свържете с нас.

 • Кореспондентни курсове Кореспондентни курсове
  • Кореспондентни курсове

  Кореспондентни курсове

  Щастливи сме, че можем да ви предложим още една чудесна възможност да обогатите знанията си и опита си, без дори да се налага да излезете от дома си. Възможностите на Интернет и съвременните технологии са на разположение на всеки, който може да си служи с тях. На ваше разположение е голямо разнообразие от онлайн Кореспондентни курсове, в които може да участва всеки – деца, юноши и възрастни. Темите са най-разнообразни и съобразени с възрастта и интересите на всеки.

  Можете да ги ползвате online на следния адрес:
  http://www.zov-media.org/.

  Необходимо е само да се регистрирате (безплатно) и всички те ще са на ваше разположение. Ако не ползвате интернет, може да ги поръчате безплатно с писмо по пощата, по телефона или чрез бутона за връзка с нас отдолу.